Zo even overDuurzaam werken

Wat doen we?

De wereld verandert. Een flexibele, toekomstbestendige werkomgeving is daarin onmisbaar. Ricoh creëert een werkomgeving waarin iedereen altijd en overal makkelijk mobiel en duurzaam (samen)werkt. Goed voor het milieu, de reputatie en onontkoombaar voor de toekomst. Met minder zorgen en kosten.

Hoe doen we dat?

Ricoh helpt bedrijven met het adviseren, inrichten en beheren van de juiste IT- en werkomgeving die optimaal presteert én duurzaam functioneert. Een op maat gesneden omgeving die de gehele organisatie beter en duurzaam laat werken.

We brengen de behoefte van alle medewerkers en uw complete omgeving in kaart en richten die duurzaam in. En blijven luisteren, verbeteren, transformeren en optimaliseren, zodat iedereen duurzaam en daarmee kostenbewust blijft werken. Met Ricoh werkt u direct duurzaam. Omdat wij de impact op het milieu reduceren in de hele keten van de bedrijfsvoering.

Voordelen

  • Toekomstbestendige werkomgeving: flexibel en duurzaam ingericht
  • Optimaal (samen)werken: mobiel, veilig en duurzaam.
  • Reductie impact op het milieu: duurzame producten & diensten
  • Minder kosten: duurzaam printen & duurzaam gebruik
  • Minder zorgen: optimale en duurzame performance
  • Verbeterde reputatie & behalen duurzame doelstellingen

Meer weten?

Benieuwd hoe Ricoh ook jouw werkomgeving toekomstbestendig kan inrichten? En iedereen met minder zorgen en kosten beter en duurzamer kan laten werken?

Anders werken
én beter leven doe je zo

Bestel gratis het Work.Live. inspiratieboek van Ricoh. Vol praktijkvoorbeelden, visies, trends en handige tips.