Anders werken én beter leven doe je zo

De toenemende groei van technologische mogelijkheden en data leidt tot de noodzaak voor organisaties en mensen om anders te gaan werken. Om de balans te vinden tussen wat er komen gaat en wat er nog is. Tussen werk en privé, afhankelijkheid en vrijheid. Doe je voordeel met dit boek vol praktijkvoorbeelden, visies, trends en handige tips.

Bestel gratis het inspiratieboek Work.Live.
Meer weten? Scroll verder.

DOWNLOAD NU
Bestel gratis

Deel hier je mening
over het boek Work.Live.
en inspireer anderen.


Reacties
Geert Fransen
Interessante artikelen. Ze hebben mij geïnspireerd inzake het schrijven van een Paper betreffende 21 Century Skills!
Corine van der Werf
Inspirerend, mooi, absoluut lezenswaardig. Spreekt mij aan door schoonheid en helderheid, in tegenstelling tot massale reclame voor innoverende produkten.
Kees Groenewegen
Mooi helder en duidelijk geschreven
Chungmen Ma
Erg mooi gebonden boek met leuke actuele onderwerpen door interessante mensen verteld!
Henny van Doorn
Erg mooi uitgevoerd boek, interessante inhoud. Hartelijk dank.
Arno Gubbels
een inspirerend en tevens rustgevend boek. Roept inspiratie op tot innoverend handelen. Moet je gelezen hebben.
Bart van Uitert
Een prachtig mooie uitgave. Mooi boek, mooie vormgeving. De inhoud is inspirerend door diversiteit aan onderwerpen, personen en invalshoeken
Simone Duijvelaar
Tijdens vakantie gelezen. Mooie afwisselende artikelen.
Ian Graus
Een zeer interessant boek om te lezen met een strakke vormgeving. Een echte must read!U kunt niet meer dan 140 tekens gebruiken.
Bedankt!

Bedankt voor je reactie. Na goedkeuring zal je bericht zichtbaar zijn.


Internet en mobiele telefonie hebben weinig boodschap aan vaste ritmes. “Het is weekend” is in veel sectoren geen argument meer om niet te werken. Denker des Vaderlands Marli Huijer over hoe technologie onze werk- en sociale ritmes beïnvloedt en het belang van ‘accudagen’.

Volgens Trendwatcher Tom Kniesmeijer wordt ons leven steeds meer door technologie en data gedreven. “We staan nog maar aan het begin van de datarevolutie.” Wat betekent dat voor de manier waarop we werken en leven?

RUUD DE WILD doet veel tegelijk. Ook nu zijn werk als dj erop zit. Hij is beeldend kunstenaar, produceert videoclips, maakt digitale visuals voor dj's, ontwerpt drukwerk, maakt deel uit van diverse denktanks en brengt graag tijd door met zijn gezin. Druk? Hij zit alweer vol nieuwe plannen!

Een beter werkend leven ontdek je met
het inspiratieboek Work.Live.

Ontdek nóg meer...

Duurzaam werken én leven

Anders werken en beter leven betekent natuurlijk ook duurzamer organiseren, produceren en floreren. Met meer balans, harmonie en evenwicht. En meer toekomst.

Duurzaamheid

Lees meer

Trends én onderzoek

Onderzoeken, leren en blijven innoveren. Meebewegen met de wereld, in contact met ontwikkelingen. Ook dat brengt nieuwe mogelijkheden, verandering, een andere manier van werken en beter leven dichterbij.

Trends & Onderzoek

Lees meer